Gutova že začela z rehabilitacijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicarska smučarska zvezdnica Lara Gut je pred dnevi uspešno prestala operacijo poškodovanega kolena in je že začela rehabilitacijo.
Oglej si celoten članek

Novico je Lara Gut sporočila v četrtek prek Facebooka, kjer se je tudi zahvalila vsem navijačem za spodbudne besede. Gutova je na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v domačem St. Moritzu osvojila bron na superveleslalomski tekmi, potem pa je na ogrevanju pred kombinacijskim slalomom padla in huje poškodovala koleno.

Zdaj je sporočila, da so operacijo opravili v ponedeljek v Ženevi, rekonstruirali so ji kolenske vezi in popravili raztrgani meniskus. Zahvalila se je osebju v bolnišnici Hopital de La Tour v Ženevi, pa tudi vsem, ki so jo v dneh od poškodbe s sporočili spodbujali, da se bo čim prej vrnila na smuči.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.