Handanović pred vrnitvijo

Foto: Profimedia Samir Handanović
Nekdanji slovenski reprezentančni vratar bi se lahko na zelenice vrnil že na derbiju z Juventusom.
Oglej si celoten članek

Slovenski vratar Samir Handanović ima velike možnosti, da bo zasedel mesto med vratnicama na nedeljskem nogometnem derbiju proti Juventusu v italijanski serie A, poročajo italijanski mediji.

Petintridesetletni Ljubljančan si je prst na roki zlomil pred mesecem dni, zaradi česar je izpustil tri obračune v serie A proti Udineseju, Milanu in Laziu.

Tega so se bali Velik udarec za Inter, takšno je stanje Handanovića

Zadnji test pripravljenosti nekdanjega reprezentančnega vratarja čaka danes popoldne, v petek pa naj bi se po poročanju medijev že vrnil v polni pogon na treningu pred nedeljskim obračunom v Torinu.

Derbi vodilne stare dame in tretjeuvrščenih črno-modrih bo sicer potekal za zaprtimi vrati zaradi ukrepov, ki sta jih italijanska vlada in vodstvo lige uvedli zaradi koronavirusa, ki je v Italiji terjal 12 življenj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.