Hajduk dobil kazen za neigranje z Dinamom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvaškemu nogometnemu prvoligašu Hajduku je disciplinski sodnik Krešimir Vlajčević odvzel tri točke, ker Splitčani 22. novembra na Maksimiru niso igrali derbija proti Dinamu.
Oglej si celoten članek

Tekme med Dinamom in Hajdukom ni bilo, ker so s tem Splitčani želeli pokazati solidarnost z navijači, ki niso smeli na stadion.

Kaznovali so tudi vodilne može Hajduka, ki so dovolili ne-nastopanje ekipe. Predsednik uprave kluba Marin Brbić in člani nadzornega odbora Ljubo Pavasović-Visković, Vjekoslav Hrabar, Ante Majić in Nikola Koceić-Bilan v nogometu ne smejo delovati eno leto. Vlajčević je vsakega od 11 nogometašev, ki so bili prijavljeni za tekmo in niso prišli na igrišče, kaznoval s tri tisoč kunami. Že pred današnjo odločitvijo je bilo znano, da je vodstvo hrvaške lige tekmo registriralo s 3:0 za Dinamo.

Nogometaši Hajduka so sicer ob vrnitvi v Split na stadionu Poljud doživeli bučen sprejem navijačev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.