Hajduk nič več na Poljudu?

Foto: Žurnal24 Navijačem, ki stiskajo pesti za nogometaše Hajduka, je prekipelo.
V Hajduku razmišljajo, da bi po vzoru stadionov, kot so Emirates, Alianz Arena in drugi, za določen znesek ime stadiona Poljud zamenjali za kakšno drugo ime.
Oglej si celoten članek

Dandanes je vse na prodaj, in tako tudi imena stadionov. Pri splitskem Hajduku iz finančnih vzrokov razmišljajo, da bi oddali ime stadiona in dobro zaslužili. Letni najem imena naj bi stal 7,5 milijona hrvaških kun, kar je dober milijon evrov.

Najmočnejši sponzor naj bi dal stadionu ime. Zaenkrat gre le za predlog, ki pa ga uprava kluba uradno še ni potrdila. Direktor Hajduka Pavle Cicarelli je dejal, da so ponudbo že poslali partnerjem, in dodal, da je v tujini to postalo nekaj povsem običajnega. Kot primere je navedel vsem znane Emirates, Allianz Areno, Mercedes-Benz Areno, O2 Areno, SAP Areno, Porsche Areno, BayAreno, Philips Stadium ... Vprašanje pa je, kako bo navijaška skupina Torcida sprejela, da ne bo več navijala na Poljudu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.