Hajduk povabil Gotovino in Markača na tekmo

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Dalmatinski nogometni ponos, splitski Hajduk, se bo v soboto pomeril z zagrebško Lokomotivo, na tekmo pa je vodstvo kluba povabilo tudi posebna gosta ...
Oglej si celoten članek

Zagrebška Lokomotiva je Hajduka premagala na zadnjih treh tekmah, v soboto pa Splitčani pričakujejo drugačen razplet. Uradni predstavnik za medije "splitskih bilih" Ante Bilić je na novinarski konferenci pred tekmo naznanil, da je klub poslal uradno čestitko tako Anteju Gotovini kot Mladenu Markaču za njuno oprostitev v Haagu in oba povabil na tekmo.

V kolikor se bosta odzvala vabilu, bi znal stadion Poljud biti precej bolj poln kot ob predhodnih tekmah HNL in to bi Hajduku najbrž precej olajšalo pot do zmage, saj bo domoljubno ozračje na tribunah poneslo domače nogometaše, svoje pa bo s svojim izjemnim dekorjem dodala tudi Torcida.

V četrtek je, v pričakovanju sodbe prizivnega haaškega sodišča, preko Facebooka Hrvate na ulice pozval tudi selektor Igor Štimac, ki je zapisal: "Pojdimo vsi na trge in ulice, generala sta nas branila, zaslužita si podporo."

Ante Gotovina je navijač Hajduka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.