Hajduk v težavah zaradi koncerta

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Nogometaši Hajduka so v sredo trenirali na stadionu Poljud, ko jih je presenetilo 27 tovornjakov z opremo za koncert Rogerja Watersa.
Oglej si celoten članek

Splitski Hajduk se bo nocoj v kvalifikacijski tekmi drugega predkroga Evropske lige pomeril z makedonskim Turnovom. Vodstvo kluba se je dan pred tekmo znašlo v zagati, saj je na stadion predčasno prispela oprema za megalomanski koncert Rogerja Watersa, nekdanjega idejnega vodje britanske skupine Pink Floyd.

Oprema za koncert, ki bo na sporedu 23. julija, bi morala prispeti po tekmi, nekdo pa je očitno dal dovoljenje za predčasno postavitev odra.

''Ni težave, ki je ne bi mogli rešiti z nekaj dobre bolje. Produkcija The Wall ima veliko opreme, zato potrebujejo veliko časa, da vse postavi. Organizatorjem smo dovolili, da nekatere stvari pripravijo vnaprej. Vsega pač ne morejo, saj nas čaka tekma in delo morajo zaključiti do 15. ure,'' je povedal predsednik kluba Marin Brbić in dodal: ''Jaz bi bil najsrečnejši človek na svetu, če bi lahko Poljud uporabljali samo za nogometne tekme, a denar ne raste na drevesu, zato moramo izkoristiti vsako priložnost in oddaja stadiona je eden izmed načinov zaslužka.''

Hajduk naj bi s koncertom Rogerja Watersa zaslužil približno 100 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.