Håland se je poslovil, ob tem je zapravil tako visoko vsoto

Foto: Epa Erling Braut Håland Haaland
Lepo je biti Norvežanov soigralec.
Oglej si celoten članek

Norveški nogometni napadalec Erling Braut Håland bo v naslednji sezoni nastopal za pregrešno bogati Manchester City, po koncu te pa se je že poslovil od svojih dosedanjih kolegov pri dortmundski Borussiji. Bild je objavil, da se je 21-letni Norvežan vsakemu od soigralcev in članov strokovnega štaba kupil uro v vrednosti 15 tisoč evrov. 

Pozabil ni niti na kuharje, fizioterapevte, zdravnike, vsak od njih je prejel uro za 7 tisočakov. Poslovilna darila so Hålanda po poročanju Bilda stala okoli pol mijona evrov.

Zapušča Dortmund Po Haalandu Borussia ostala še brez trenerja

"V čast mi je bilo nositi ta dres. V Borussiji Dortmund smo imeli nekaj nepozabnih trenutkov, spoznal sem nekaj posebnih ljudi, da sploh ne govorim o navijačih, ki so bili vedno naš dvanajsti igralec. Rumeni zid je res neverjeten. Nikoli ne bom pozabil teh stvari. Hvala vsem," je sporočil Håland.

Norvežan bo v naslednjih petih letih pri Manchester Cityju zaslužil 30 milijonov na leto. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.