Hamilton obakrat najhitrejši

Foto: EPA
Foto: EPA
V najprestižnejšem dirkaškem športu so vozniki opravili s prostima treningoma pred VN Španije.
Oglej si celoten članek

Britanec Lewis Hamilton (Mercedesa) je bil najhitrejši na obeh današnjih prostih treningih pred nedeljsko veliko nagrado Španije v Barceloni. Drugo mesto je tako kot na prvem treningu zasedel njegov finski moštveni kolega Valtteri Bottas, tretji je bil Finec Kimi Räikkönen (Ferrari). Nemec Sebastian Vettel (Ferrari), vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v formuli 1, je zasedel četrto mesto. 

Zadnjo dirko pred dvema tednoma v Sočiju je dobil Finec Bottas. Slednji je tako postal tretji zmagovalec te sezone, dve dirki je dobil Vettel, eno pa svetovni podprvak Hamilton.

Pred peto dirko sezone v Barceloni v skupnem seštevku prvenstva vodi Vettel, ki ima 86 točk, drugi je Hamilton s 73, tretji pa Bottas s 63.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.