Hamilton pred Räikkönenom

Foto: Žurnal24 Pri McLarnu bodo morali počakati do februarja.
Drugi uradni trening pred nedeljsko dirko Formule 1 za Veliko nagrado Turčije v Istanbulu je pripadel Britancu Lewisu Hamiltonu v McLaren Mercedesu.
Oglej si celoten članek

Vodilni v skupnem seštevku za svetovno prvenstvo je 5338 metrov dolgo progo prevozil 293 stotink hitreje od najhitrejšega na prvi preizkušnji, Finca Kimija Räikkönena. Na tretje in četrto mesto sta se tokrat uvrstila voznika Toyote, Nemec Ralf Schumacher in Italijan Jarno Trulli, oba pa sta za drugouvrščenim zaostala več kot sekundo. Peti in šesti sta bila še druga voznika moštev Ferrarija in McLaren Mercedesa, Brazilec Felipe Massa in Španec Fernando Alonso.


Prvi trening Ferrariju
S prvim treningom sta najhitreje opravila voznika Ferrarija. Leteči Finec je s progo opravil v času 1:27,988, Brazilec, lanski zmagovalec, pa s časom 1:28,391. Tretje in četrto mesto sta zasedla voznika McLaren Mercedesa, Alonso pred Hamiltonom, ki sta za najhitrejšim zaostala več kot sekundo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.