Hamilton Rosbergu ne privošči nobene točke

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški dirkač med obiskom v pogovorni oddaji ni pokazal naklonjenosti do svojega nemškega sotekmovalca. Ekipnega duha pri Mercedesu očitno ni.
Oglej si celoten članek

Lewis Hamilton je pred nekaj dnevi nastopil v pogovorni oddaji The Graham Norton Show, kjer ga je voditelj povprašal tudi o Nicu Rosbergu. Hamilton je odkrito povedal, da sta sicer skupaj v ekipi in želita oba osvojiti konstruktorski naslov za Mercedes, a prijateljstva med njima ni.

Na vprašanje voditelja Nortona, ali mu je ljubše, da zmaga Rosberg ali kdo drug, če sam ne uspe, se je Hamilton nekoliko nasmejal: "Po pravici povedano si želim, da bi Rosberg osvojil čim manj točk.“ Vzdušje v ekipi torej ne more biti najboljše.

Z drugimi vozniki se Hamitlon razume bolje. Najraje se pa druži z voznikom Red Bulla Danielom Ricciardo.

Voznik Formule 1 se trenutno že mudi v Angliji in se pripravlja na dirko v Silverstonu. Zmago na angleški veliki nagradi je pred kratkim primerjal z zmago zlate medalje na olimpijskih igrah. "Upam, da bodo lahko Angleži ponosni name,“ je povedal Hamilton na tiskovni konferenci med pripravami v Silverstonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.