Hamilton se je opravičil zaradi princeskine obleke

Foto: EPA
Foto: EPA
Svetovni prvak formule 1 se je moral opravičiti za zapisano.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v formuli Britanec Lewis se je opravičil zaradi kritike na račun božične želje svojega nečaka. "Res nisem želel nikogar užaliti in nisem imel nobene slabe misli. Ljubim, da se moj nečak svobodno izraža, kar naj bi počeli vsi," je na socialnih omrežjih zapisal Hamilton.

Izbrisal je tudi video na Instagramu, ki je postal jabolko spora na Otoku. V videu je dirkač vprašal nečaka, zakaj si za božič želi prav oblekico princeske, saj "fantje takšnega kostuma ne nosijo". A prav za to izjavo se je na 32-letnega Britanca usul plaz kritik.

"Vedno sem se zavzemal za to, da vsi živijo tako, kot si želijo. Upam, da mi bodo to napako ljudje oprostili," je v četrtek zvečer še zapisal štirikratni svetovni prvak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.