Hamilton se je poskusil še v rokoborbi

Foto: EPA
Foto: EPA
Do konca sezone Formule 1 so še tri tekme, voznik Lewis Hamilton pa se je lahko že pretekli teden okronal za letošnjega svetovnega prvaka. Zato se je lahko pred začetkom priprav na dirko za VN Mehike nekoliko sprostil in obiskal rokoborbo v različici WWE.
Oglej si celoten članek

Letošnji naslov svetovnega prvaka v Formuli 1 je z zmago na nedeljski dirki za VN ZDA Anglež Lewis Hamilton že osvojil, zato se lahko zadnjih treh dirk tekoče sezone loti nekoliko bolj sproščeno. Včeraj je tako priprave na nedeljsko dirko prekinil za obisk rokoborbnega boja v različici WWE.

Nastop Hamiltona je navdušil zbrano množico, čeprav so bili njegovi gibi še nekoliko nerodni in še ni uspel skriti naučenosti potez. A z malo vaje bi lahko vztrajni Anglež sigurno zablestel tudi v tem šovskem športu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.