Hamilton si je omislil tolažilno nagrado

Foto: EPA
Foto: EPA
Aktualni svetovni prvak se je po porazu na dirki za VN Singapurja potolažil z novim Mercedesom Maybach S600, na katerega prisega tudi največji zaslužkar na svetu Floyd Mayweather.
Oglej si celoten članek

Lewis Hamilton je pred prvim dejanjem dirkaškega konca tedna v Suzuki, ki ga je najbolje začel Caros Sainz, ml. (Toro Rosso), na družabnem omrežju Instagram delil fotografijo svojega novega jeklenega konjička.

Mojstrovina nemškega avtomobilskega giganta stane 165.000 funtov oziroma dobrih 220.000 evrov.

Hamilton se po razočaranju v Suzuki, kjer je Nico Rosberg s četrtim mestom svoj zaostanek v skupnem seštevku znižal na 41 točk, nadeja zmage v Suzuki, kjer je slavil tudi v lanski sezoni. Britanec je še vedno v odličnem položaju, da si privozi drugi zaporedni, skupno pa tretji naslov svetovnega prvaka.

Čeprav v Singapurju že na prostih treningih ni mogel parirati Ferrariju, je Hamilton kljub temu verjel, da bo z Marine Bay odkorakal kot zmagovalec. ''Bil sem zelo optimističen. Mislil sem, da je dirka v naših rokah. Ko sta me prehitela dva Manorja, sem vedel, da sem zadnji. Ko sta se začela oddaljevati, sem vedel, da je konec,'' je povedal dirkač Mercedesa.

Dirko v Singapurju je dobil Sebastian Vettel pred Danielom Ricciardom, tretji je bil Kimi Räikkönen. Sezona F1 se nadaljuje v Suzuki, kjer bo v nedeljo na sporedu 14. dirka sezone za VN Suzuke.

 

My new whip!!! #Maybach #Boss #Mercedes

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Sep 22, 2015 at 9:22am PDT

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.