Hamilton silovito treščil v steno, Mercedes v težavah

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Pred mehaniki srebrnega moštva je velik izziv.
Oglej si celoten članek

Pri Mercedesu bijejo bitko s časom, saj bodo poskušali do začetka kvalifikacij usposobiti dirkalnik Lewis Hamiltona, ki je po napaki med tretjim prostim treningom silovito trčil v zaščitno ogrado dirkališča v Spa Francorchampsu.

Britanec je dirkalnik zapustil nepoškodovan in ni potreboval zdravniške pomoči.

Kvalifikacije se bodo začele ob 15.00 po lokalnem času, pri Mercedesu pa verjamemo, da jim bo do takrat uspelo zakrpati načeto srebrno puščico.

Dirka v Belgiji, 13. postojanki sezone, bo prva po skoraj mesecu dni.

Foto: Epa

Tretji prosti trening je sicer minil ob prevladi Ferrarija. Najhitrejšemu Charlesu Leclercu se je najbolj uspel približati Sebastian Vettel. Tretji čas je dosegel drugi dirkač Mercedesa Valtteri Bottas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:43 31. Avgust 2019.

    Lažje je gledat nigra, kot pa vohat smrada kot si ti........

  • 14:40 31. Avgust 2019.

    Pogine nej niger....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.