Hamilton uporabil izkušnje iz kartinga

Foto: EPA
Foto: EPA
Lewis Hamilton je zmago na dirki za VN Bahrajna pripisal izkušnjam, ki si jih je v mladih letih pridobil z dirkanjem v kartingu.
Oglej si celoten članek

Obračun Lewisa Hamiltona in Nica Rosberga v zaključku dirke za VN Bahrajna so nekateri mediji označili za ''dvoboj stoletja'', Britanec pa je prepričan, da so mu pri zadrževanju moštvenega kolega najbolj pomagale izkušnje, ki jih je pridobil z dirkanjem v kartingu.

''Z Nicom se nisva tako borila vse od časov, ko sva skupaj dirkala v kartingu,'' je povedal Hamilton, ki je v zaključku dirke v Sakhirju vzdržal nalete hitrejšega Nemca. ''Pred leti sva nastopila na dirki, na kateri je on vodil od začetka do konca, v zadnjem krogu pa sem ga prehitel. Mislil sem, da mi bo vrnil milo za drago,'' je priznal nekdanji svetovni prvak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.