Hamilton v svojem stilu začel sezono

Foto: EPA
Foto: EPA
Na prvih treningih v Avstraliji je bil Lewis Hamilton precej hitrejši od moštvenega tekmeca Nica Rosberga.
Oglej si celoten članek

Britanski dirkač Lewis Hamilton (Mercedes) je obrambo naslova svetovnega prvaka začel s prepričljivo predstavo na prvem in drugem prostem treningu na dirkališču Albert Park pred nedeljsko dirko v formuli 1 za veliko nagrado Avstralije v Melbournu.

Hamiltonu sta se na prvem prostem treningu najbolj približala Rus Danil Kvjat in Daniel Ricciardo (Red Bull-TAG Heuer). Tretji in četrti čas sta vpisala Nemec Nico Hülkenberg (Force India-Mercedes) ter Nizozemec Max Verstappen (Toro Rosso-Ferrari), Hamiltonov moštveni kolega Nemec Nico Rosberg pa je bil peti.

Na drugem prostem treningu je drugi čas vpisal Hülkenberg (Force India-Mercedes), tretjega pa Finec Kimi Räikkönen (Ferrari).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.