Hamilton vse prej kot vzoren voznik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britanski dirkač Lewis Hamilton je pred manj kot enim tednom doživel prometno nesrečo, med katero ni bilo poškodovanih, je pa skoraj uničil svoj dva milijona evrov vreden luksuzni avto. Tokrat so ga fotografi ujeli povsem zatopljenega v svoj mobilni telefon med vožnjo po Monaku
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak Anglež Lewisa Hamiltona je vse prej kot zgleden voznik. Hamilton se je s prijateljem vozil po monaških cestah, a namesto na cesto je gledal v svoj mobilni telefon. Od nesreče, v kateri je popolnoma razbil svojo dva milijona evrov vredno Zondo, je sicer minil le en teden.

V nesreči trikratnega svetovnega prvaka pred enim tednom ni bil poškodovan nihče. Hamilton je zadel nekaj parkiranih avtomobilov in sam poklical policijo. "Vzrok za nesrečo je bilo preveč zabav in premalo počivanja v zadnjem tednu in pol. Bil sem brez počitka in vmes še poskušal trenirati," je takrat povedal Hamilton o vzroku za nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.