Handanović bo dobil novega trenerja

Foto: Epa luciano spalletti
Milanski klub se je odločil za menjavo trenerja.
Oglej si celoten članek

Luciano Spalletti ni več trener Interja, tako da bo nekdanji slovenski reprezentančni vratar in sedaj kapetan Interja Samir Handanović dobil novega trenerja.

Milanski klub je to novico sporočil na svoji spletni strani in se pri tem Spallettiju, ki je imel pogodbo sklenjeno do leta 2021, zahvalil za dosedanje delo.

Inter je sezono končal na četrtem mestu v italijanski ligi in bo naslednjo igral v ligi prvakov. Spallettija naj bi v Milanu nasledil nekdanji trener Juventus in italijanske reprezentance Antonio Conte.

Conte je bil nazadnje trener Chelseaja (2016-2018). Foto: Epa antonio conte

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.