Handanović prva izbira Cityja, zanima se Atlético

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski mediji poročajo, da se Mancherster City zanima za prestop Samirja Handanovića, medtem ko španski kolegi trdijo, da je slovenski reprezentant glavni favorit trenerja Atlética Diega Simeoneja.
Oglej si celoten članek

Italijanski Mediaset in nogometni strokovnjak Alfredo Pedullà poročata, da se Manchester City aktivno zanima za prestop slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića. ''Handanović je na seznamu želja Manchester Cityja, a za zdaj še ni bilo oddane nobene ponudbe,'' je zapisal Pedullà.

''Sarma'' slovi kot eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu, a v letošnji sezoni ga je prepogosto na cedilu pustila luknjičasta obramba Interja. Cena njegovega prestopa naj bi se gibala nekje okoli 24 milijonov evrov, italijanski mediji pa poročajo, da bi bi bil Inter pripravljen pristati na prodajo, če bi mu to pomagalo pri nakupu napadalca Cityja Edina Džeka.

Handanović v Atlético, Bardi nazaj v Milano?

Handanovića bi lahko v vratih Interja zamenjal 22-letni Francesco Bardi, ki se trenutno mudi na posoji pri Livornu. Manchester City se že dlje časa zanima za novega vrhunskega čuvaja mreže, saj naj bi bila Joe Hart in Costel Pantilimon preveč nezanesljiva.

Spletni portal Fedenerazzurra.com pa trdi, da je Handanović glavni kandidat za zamenjavo Thibauta Courtoisa, vratarja Chelseaja, ki igra na posoji pri Atlético Madridu. Če bo José Mourinho hotel v naslednji sezoni računati na usluge belgijskega vratarja, se bo Diego Simeone pridružil lovu na Handanovića. ''Če Handanović odide, se bo Inter še bolj oklepal Bardija,'' je neimenovani vir citiral italijanski spletni portal. Handanović vztraja, da ostaja na San Siru. ''Moja prihodnost je Inter. Naša sezona je bila polna vzponov in padcev. Normalno, da nismo zadovoljni, a to bo minilo,'' je pred dnevi izjavil slovenski vratar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.