Handanović se je predstavil Interju

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski vratar Samir Handanović se je predstavil na uradni tiskovni konferenci Interja, kjer je izrazil svoje zadovoljstvo, da se je pridružil modro-črnim. "Inter je takšen klub, v kakršnega sem si želel," je povedal naš najboljši vratar.
Oglej si celoten članek

Samir Handanović je na tiskovni konferenci povedal mnogo pozitivnih besed na račun milanskega nogometnega kluba, saj si je že nekaj časa želel prestopiti v vrste ene najmočnejših ekip na svetu. Na tiskovni konferenci se ni mogel dolgo izogibati vprašanju o Juliu Cesarju, ki kljub njegovemu prihodu ne želi zapustili Interja. "Do Julia čutim veliko spoštovanja. On je odličen vratar in sam nimam nič s to zgodbo. Nogomet je pač tak. Ko je prišel v Inter, je bil tu Toldo, pred njim pa so bili drugi vratarji. Vse, kar lahko rečem, je, da bom vložil ves svoj trud, medtem ko se ne bom obremenjeval, kdo je kaj storil pred menoj," je povedal Sarma.

Nekdanji nogometaš Udineseja je prepričan, da je prišel pravi trenutek za prestop. "Morda bi lahko odšel prej, a dosegali smo dobre rezultate in bil sem zadovoljen. Star sem 28 let in zdaj je pravi čas za spremembo," je povedal Handanović. Že zdaj je jasno, da se Samir v Interju počuti odlično. Prav gotovo ne bo imel težav s prilagajanjem na nekoliko drugačno oblikovano obrambno vrsto Interja. Nogometaši iz Milana namreč igrajo s štirimi branilci in ne s tremi. "S štirimi branilci igramo tudi v reprezentanci. Bolj pomembno je, da poznaš svoje soigralce in njihove značilnosti, kot pa število obrambnih igralcev," je povedal slovenski vratar in dodal, da je vedno občudoval Scheimela in Buffona. Za konec je namenil še nekaj lepih besed provinci Trentino. "Lepo je. Temperature so odlične, včasih dežuje. Vse je tako, kot mora biti in osredotočam se lahko samo na nogomet," je zaključil Handanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.