Handanović v Udineseju do 2016

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski nogometni reprezentant Samir Handanović je podaljšal pogodbo z italijanskim prvoligašem Udinesejem do leta 2016, poroča klubska spletna stran.
Oglej si celoten članek

Samir Handanović, ki velja za enega najboljših vratarjev v italijanski ligi, tako - vsaj za zdaj - še ne bo zapustil Vidma. Za mojstra branjenja enajstmetrovk, v tem elementu je bil preteklo sezono najboljši v Serie A, se je, resda bolj ali manj neuradno, zanimalo vse več in več klubov. Denimo Bayern, Arsenal, tudi Manchester United, nazadnje bojda turški Bešiktaš. Nosilec prvega para slovenskih rokavic pa je torej s podpisom nove pogodbe podaljšal zvestobo Videmčanom, ki v letošnji sezoni nastopajo v kvalifikacijah za Ligo prvakov. Vendar nova pogodba seveda še ne pomeni, da ob primernem nadomestilu Sarma ne bi zapustil Udineseja ...

Handanović, letnik 1984, je v Sloveniji nastopal za Slovana, Zagorje in Domžale. V Udinese je prestopil v sezoni 2004/05 in bil sprva posojen v Treviso, Lazio in Rimini. Za reprezentanco je debitiral leta 2004 in zbral 51 nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:39 3. Avgust 2011.

    Novinarji so Handanovića že prodajali MU,Bayernu,Milanu, Interju-kot vedno,so bile to samo novinarske race.Handa bo do penzije ostal v Udineseju in …

  • 22:42 2. Avgust 2011.

    Kako obširen članek!!!<br /><br />Bravo, Žurnal, vi postavljate nove novinarske standarde.<br /><br />PS: Neprofesionalni bedaki.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.