Handanović vložil kandidaturo za obrambo sezone

Foto: Profimedia
Nekdanji slovenski reprezentančni vratar je zablestel na gostovanju v Cagliariju.
Oglej si celoten članek

Milanski Inter je v soboto zvečer nadaljeval z odličnimi predstavami v letošnji sezoni, po novih treh točkah v Cagliariju (1:3) so "Nerazzurri" vsaj začasno skočili na vrh Serie A.

Serie A Handanović skočil na prvo mesto, avtogol Cesarja

Za slavje na Sardiniji je dva gola zabil Argentinec Mauro Icardi, svoj delež je prispeval tudi Samir Handanović. V prvem polčasu, ko je Cagliari nanizal nekaj priložnosti, je ljubljanski vratar fantastično ubranil strel Leonarda Pavolettija, kasneje sicer strelca edinega gola za domačine.

Pavoletti je po predložku z desne meril iz neposredne bližine, Handanović pa je s pantersko reakcijo žogo odbil - najprej z nogo, potem še z roko. Zares vrhunska obramba, ki so je sposobni le največji mojstri.

Obrambo si lahko ogledate na spodnjem posnetku od 0:08 naprej, v nadaljevanju pa še vse ostale vrhunce srečanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.