Handanovića bi tudi Blackburn

Foto: EPA Samir Handanović ima za sabo odlično sezono. Med drugim je bil najboljši ustavlj
Angleški prvoligaš Blackburn, trenutno 11. moštvo lige, se je ogrel za slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića, ki bi, če bo do prestopa prišlo, na Eastwood Park prišel poleti.
Oglej si celoten članek
Samir se je po izboru angleškega Guardiana znašel celo v najboljši enajsterici svetovnega prvenstva!

Ne pozabite! Liga prvakov, nocoj ob 20.45 s komentarjem V ŽIVO na zurnal24.si. Lyon – Real in Köbenhavn – Chelsea.

"Handanović je v letošnji sezoni v izjemni formi in potrjuje sloves enega najboljših vratarjev v Italiji," so med drugim zapisali pri insidefutbol.com in dodali, da bo Udinese za Samirja Handanovića zahteval najmanj 15 milijonov evrov. Njegov prestop že dolgo visi v zraku, kot možna cilja ljubljanskega vratarja pa sta se v medijih večkrat pojavljala tudi Arsenal in Bayern. Sarma deluje zelo premišljeno, tudi v odnosu do medijev, in se noče zaletavati. Zdi se, da čaka na pravo priložnost in dejanski odhod v velik klub. Ob tem se v Italiji, kjer je že od leta 2004, počuti odlično. Pred kratkim je postal tudi očka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.