Handanovićeva poškodba "nič hujšega"

Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Carrizo Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Alvarez Kovačić Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Denis Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Denis Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Samuel Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Mazzarri Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Kovačić Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Colantuono Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Kovačić Brivio Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Denis Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Alvarez Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Palacio Carmona Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Moralez Juan Jesus Foto: EPA Atalanta Bergamo Inter Milan Serie A Italija liga prvenstvo Mazzarri Palacio
Pred sredinimi tekmami desetega kola Serie A je trener Interja Walter Mazzarri zatrdil, da poškodba Samirja Handanovića ni hujše narave. Nocoj AC Milan – Lazio in Fiorentina – Napoli. Vodilna Roma jutri s Chievom.
Oglej si celoten članek

Atalanti je v torek zvečer točko prinesel Germán Denis. Argentinec je znova potrdil, da je eden izmed najsmrtonosnejših napadalcev v Serie A, njegov izvrstni strel z glavo pa je premagal slovenskega vratarja Samirja Handanovića za končnih 1:1.

Po izenačenju v 25. minuti, za vodstvo Interja je že prej zadel Ricky Álvarez, se rezultat ni več spreminjal, Handanović pa je moral po tekmi premora zaradi rdečega kartona v Torinu še drugič zapored predčasno z zelenice, tokrat zaradi udarca v bok, ki pa po besedah trenerja Walterja Mazzarrija ni "nič hujšega".

Smešno gledati padajoče igralce

"Dobil je močen udarec, kot so mi povedali zdravniki. Ampak mislim, da ni nič hujšega," je za Sky Sport Italia povedal Mazzarri. Bolj kot poškodbi svoje številke ena se je Mazzarri posvetil katastrofalni zelenici v Bergamu.

"Absurdno je, da gledamo igralce Serie A, kako padajo po tleh. Zdrsnilo nam je celo v nekaj nevarnih situacijah," je bentil Mazzarri, nekdanjemu trenerju Napolija pa ni bil pogodu niti izenačujoči gol domačih.

Argentinski "killer"

Denis je preskočil rojaka Walterja Samuela in po podaji Maxija Moraleza zadel zgornji kot Handanovićevih vrat za svoj peti gol sezone. Četrtouvrščeni Inter zdaj za osem točk zaostaja za vodilno AS Romo, a ima tekmo več. Črno-modri so dobili le eno od zadnjih petih tekem, medtem ko Atalante "Il Biscone" v gosteh ni premagal že pet let.

Vse je bilo tudi tokrat v znamenju 32-letnega Denisa, ki je v Italiji zamenjal že štiri klube, v Bergamu pa doživlja drugo pomlad, potem ko je že lani zabil 15 golov, sezono prej pa 16. Za Argentino je vseeno nastopil vsega petkrat, vsakič pod kontroverznim selektorjem Diegom Maradono.

Tudi na drugi strani sta kraljevala Argentinca – Álvarez, prav tako redko član državne selekcije, je zadel po podaji rojaka Rodriga Palacia, v nadaljevanju pa je rezervist Mauro Icardi zadel vratnico, še en Argentinec, rezervni Interjev vratar Juan Pablo Carrizo, pa je po menjavi Handanovića rešil točko za goste po strelu nekdanjega "milanista" Maria Yepesa.

Italijanska liga, 10. kolo:

Atalanta : Inter Milan 1:1 (1:1)
Denis (25); Álvarez (17)
Handanović (Inter) je branil prvi polčas.

Ob 20.45:
AC Milan – Lazio
Cagliari – Bologna
Fiorentina – Napoli
Genoa – Parma
Hellas Verona – Sampdoria
Juventus – Catania
Livorno – Torino
Sassuolo – Udinese

Četrtek ob 20.45:
AS Roma – Chievo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.