Hansen spet v formi

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
Gus Hansen se je ta teden vrnil v formo, v kateri smo ga videli, ko je postal letošnji največji zmagovalec denarnih iger.
Oglej si celoten članek

Gus Hansen je odigral 2.176 iger dvoboja s Patrikom Antoniusom na $300/$600 PLO mizah. Čeprav sta v resnici dobra prijatelja, sta na Full Tiltu od zaprtja strani za Američane največja nasprotnika. Dve največji ribi v akvariju sta se pričakovano zapletli v nekaj največjih dvobojev preteklega meseca, pri čemer je lastnika večkrat zamenjalo po več sto tisoč dolarjev.

Čeprav sta se nedeljski bitki pridružila tudi O Fortuna PLS in Esvedra, so se največji poti odigrali med Hansenom in Antoniusom. Tokrat so se stvari bolje izšlo za Hansena, ki je pospravil 686.000$, kar ga je s skupaj 3.5 milijona dolarjev dobička ponovno uvrstilo na vrh lestvice največjih letošnjih zaslužkarjev. Hansen je pred tem, od Črnega petka dalje konstantno izgubljal in prejšnji teden celo padel pod Antoniusa v zaslužku v letu 2001.

Ko so se stvari konec tedna obrnile, pa je Antonius v enem večeru izgubil 816.000$ in padel na samo 1.6 milijona dolarjev dobička za letos.

Pri vrhu zmagovalcev tega tedna se je Hansenu pridružil O Fortuna PLS, ki je naredil lep dobiček 361.000$.

Na PokerStarsu je največ zaslužil Viktor “Isildur1” Blom s 72.000 dolarji. Isildur1 je v zadnjem času nabral zmagovalni moment in v zadnjih tednih svoje prejšnje izgube, vredne okrog 500.000$, zmanjšal na samo 78.000$ minusa.

Nihče ni izgubil niti približno toliko kot Antonius, vseeno pa so precejšnje udarce utrpeli FakeMonies (-175.000$), ZInsenamnn (-74.000$), Jp kelly (-59.000$), Esvedra (-57.000$) in PepperoniF (-47.000$).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.