Hansen že na 3,5 milijona plusa

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
"Veliki Danec" je očitno letos neustavljiv. V petek je nadaljeval niz odličnih iger na spletu in tako zaslužil kar 462.000 $. Njegova žrtev je bil neznani igralec, ki igra pod vzdevkom "DrugsOrMe".
Oglej si celoten članek

Gus Hansen je tako na dobri poti, da spleza nazaj na vrh. Od leta 2007, ko so pri strani highstakesdb.com začeli spremljati najbogatejše igre na spletu, pa vse do poletja 2010 je Hansen na Full Tilt Pokru izgubil več kot 10 milijonov dolarjev.

Lanski september pa je očitno prinesel preobrat. Ker od takrat Gus konstantno zmaguje, se je njegov skupni minus zmanjšal na le 3,5 milijona dolarjev. Povedano drugače, v zadnjih devetih mesecih je Gus Hansen uspel narediti več kot šest milijonov dolarjev dobička.

Samo v letošnjem letu ima Hansen za 3,5 milijona dolarjev plusa. K temu je seveda pripomogel tudi obračun z igralcem "DrugsOrMe", s katerim se je Gus spopadel v petek. Igralca sta igrala na dveh PLO Cap mizah z blindi 500 $/1.000 $. Gus je tokrat nasprotnika obral za 462.000 $, ki jih je dodal na svoj račun.

"DrugsOrMe" ima za razliko od Gusa letos precej slabo leto. Trenutno je 800.000 dolarjev v minusu. Zahvaljujoč izredno dobremu letu 2010 pa je ta anonimni igralec skupno še zmeraj v lepem plusu. Gus Hansen je tako potrdil prvo mesto na lestvici najbolj uspešnih igralcev denarnih iger za leto 2010. Na seznamu tistih, ki so letos največ izgubili, pa so nemški igralec Limit iger "Kagome Kagome", Phil "OMGClayAiken" Galfond in Tom "durrrr" Dwan. Vsi imajo že več kot milijon dolarjev minusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.