Harden obiskal znamenito nogometno ekipo ter se pošteno osramotil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
"Brada" je obiskala domovanje Arsenala, kjer si je dokazala, da je najbolje, da se drži svoje košarke.
Oglej si celoten članek

Prvi zvezdnik NBA ekipe Houston Rockets ter reprezentance ZDA na bližajočem se Svetovnem prvenstvu na Kitajskem, James Harden, je obiskal stadion Emirates, domovanje famoznega Arsenala, kjer je pokazal vse svoje košarkarsko ter tudi nogometno znanje.

Foto: Twitter James Harden

Harden je Emirates obiskal v sklopu promocijske kampanje športne znamke adidas, kjer je tudi oblekel dres Topničarjev ter se družil z nogometašem Reissom Nelsonom. V sklopu omenjene kampanje sta nato oba športnika morala pokazati, kako (ne)obvladata košarkarske in nogometne veščine.

Tako je popularna "Brada" poizkušala žonglirati z žogo, streljati na gol ter se tudi postaviti med obe vratnici in ubraniti kakšen strel. Ko je videl, da nogometnih veščin ne obvlada najbolj, je vse skupaj sprejel z velikim nasmehom, vtis pa je popravil s svojimi košarkarskimi sposobnostmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.