Harrachov: tekma odpovedana!

Foto: Žurnal24 Robertu Kranjcu in druščini slabe razmere gotovo niso po volji. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Thomas Morgenstern Foto: Žurnal24 Thomas Morgenstern Foto: Žurnal24 Simon Ammann Foto: Žurnal24 Simon Ammann Foto: Žurnal24 Simon Ammann
Slabe vremenske razmere so po včerajšnji prestavitvi preprečile izvedbo prve današnje tekme za svetovni pokal. Druga tekma je predvidena ob 14.30. V galeriji si oglejte, kako si skakalci krajšajo čas.
Oglej si celoten članek

Žirija svetovnega pokala v smučarskih skokih v Harrachovu, ki je sprva zaradi premočnega vetra odpovedala dopoldansko tekmo, in nato večkrat prestavila start popoldanske, je zdaj tekmovanje dokončno odpovedala. Na Češkem so slovenske barve zastopali Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepeš in Rok Urbanc.

Naslednji tekmi svetovnega pokala bosta v švicarskem Engelbergu 18. in 19. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.