Harringtonov izbor za Belorusijo

Foto: Žurnal24 Harrington je Slovenijo iz Divizije I. popeljal v elitno skupino. (Foto: Saša De
Slovenski hokejski selektor John Harrington je izbral ekipo, ki bo nastopala na pripravljalnem turnirju v Belorusiji od 11. do 13. novembra.
Oglej si celoten članek
Reprezentanca se bo zbrala na Bledu v ponedeljek, 8. novembra, kjer bo tudi opravila treninge. Na turnirju bo Slovenija najprej v četrtek, 11. novembra, igrala z Norveško, v petek, 12. novembra, z Belorusijo, v soboto, 13. novembra, pa še z Dansko.

Turnir, na katerem bosta poleg Slovenije in domače ekipe sodelovali še Danska in Norveška, bo za Johna Harringtona prvi test pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom elitne skupine na Slovaškem.

Harrington je v ekipo za turnir v beloruskem Gomelu povabil vratarje Andreja Hočevarja (Pontebba/Ita), Aleša Silo in Matijo Pintariča (oba Tilia Olimpija), branilce Grega Kužnika (VSV Beljak), Aleša Kranjca (Sapa Fehervar/Mad), Jakoba Milovanoviča (Žilina/Slk), Žigo Pavlina, Igorja Cvetka, Nejca Berliska (vsi Tilia Olimpija), Sabahudina Kovačeviča (Asiago/Ita), Mitjo Robarja (Acroni Jesenice), Blaža Gregorca (Södertälje/Šve) in Andreja Tavžlja (Pontebba/Ita) ter napadalce Roka Tičarja, Žigo Jegliča, Roberta Saboliča, Andreja Židana, Miho Brusa (vsi Acroni Jesenice), Mitjo Šivica (Grenoble/Fra), Eda Terglava (Briancon/Fra), Jana Urbasa (Malmö Redhawks/Šve), Boštjana Goličiča, Žigo Panceta, Andreja Hebarja in Mateja Hočevarja (vsi Tilia Olimpija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.