Hart po sporu z Guardiolo odšel s treninga

Angleškemu vratarju se pri Manchester Cityju očitno izteka čas.
Oglej si celoten članek

Tisti, ki spremljate nogometno tržnico, dobro veste, da so Joeu Hartu pri Manchester Cityju šteti dnevi.

Claudio Bravo je že v torek pripotoval na zdravniški pregled, novi trener Pep Guardiola pa angleškega reprezentanta in ljubljenca navijačev Harta, ki je v klub prišel leta 2006, ne vidi v svojih načrtih, kar je tudi povedal.

Na torkovem dopoldanskem treningu se je zgodila še ena epizoda v ne preveč prijateljskem razmerju med vratarjem in trenerjem. Po očitno razgretem pogovoru je Hart odkorakal z igrišča in se nato ni več vrnil.

Guardiola, ki v letošnji sezoni že pred prihodom Brava prednost daje Argentincu Willyju Caballeru, je sicer omenil možnost, da bi Hart branil na sredini tekmi proti Steaui, a če bo do tega prišlo, bo to najbrž zgolj slovo od navijačev.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.