Harting ugnal Vettla, Bayern brez konkurence

Foto: EPA
Foto: EPA
Na nedeljski slavnostni podelitvi nagrad najboljšim nemškim športnikom leta 2013 sta v posamični konkurenci slavila atleta Christina Obergföll in Robert Harting, v konkurenci ekip pa münchenski Bayern.
Oglej si celoten članek

Christina Obergföll, svetovna prvakinja v metu kopja, je v glasovanju za nemško športnico leta prepričljivo premagala teniško igralko Sabine Lisicki in alpsko smučarko Mario Höfl-Riesch.

Pri moških je metalec diska Robert Harting precej bolj tesno ugnal svetovnega prvaka v formuli 1 Sebastiana Vettla, tretji je bil še en atlet, skakalec ob palici Raphael Holzdeppe. Za Obergföllovo je nagrada za športnico leta, izbralo jo je več sto športnih novinarjev v Nemčiji, prva v karieri, Harting pa je ponovil lanski uspeh.

Pri ekipah Bayern, ki je v lanski sezoni osvojil zgodovinsko prvo "trojno krono" (domači ligaški in pokalni naslov ter Ligo prvakov), ni imel konkurence, tudi na drugem in tretjem mestu pa so nogometaši oziroma nogometašice: nemška ženska reprezentanca in ženski klub Wolfsburg. Za Bayern je priznanje tretje v zgodovini in prvo po letu 2001.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.