Hat-trick Ronalda in Lewandowskega

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalska in Poljska sta v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 prišli do novih zmag. Portugalci so s 3:2 slavili v Armeniji, Poljska pa je doma s 4:0 odpravila Gruzijo. Otoški derbi med Irsko in Škotsko se je končal 1:1.
Oglej si celoten članek

Portugalci so po zaslugi treh zadetkov Cristiana Ronalda prišli do težke zmage v Erevanu, potem ko so domači povedli v 14. minuti po prostem strelu Marcosa s 35 metrov. Favorizirani Portugalci so zadnje pol ure igrali brez izključenega Tiaga, a Armencem tega ni uspelo unovčiti.

Tako kot Ronaldo je tri gole prispeval tudi Robert Lewandowski, ki je k zmagi Poljske v skupini I prispeval zadetke v 89., 92. in 93. minuti. Irci in Škoti so se razšli z 1:1. Poljska tako še naprej vodi in bo tudi po današnji tekmi med Gibraltarjem in Nemčijo. V skupini F pa so Madžari v gosteh z 1:0 odpravili Finsko, zadel je Zoltan Stieber.

Več o kvalifikacijskih tekmah za Euro 2016 si prebertie na Goal.com/si/.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.