Hattona ujeli pri snifanju kokaina

Foto: Žurnal24 Ricky Hatton med snifanjem kokaina. (Foto: News of the world)
V nedeljo je britanski News of the world na svoji spletni strani objavil šokanten video, v katerem nekdanji boksarski svetovni prvak Ricky Hatton v hotelski sobi snifa kokain.
Oglej si celoten članek

News of the world je ob tem zapisal, da se je Ricky Hatton omami belega prahu predajal pred nekaj več kot desetimi dnevi v enem od hotelov v Manchestru. Po podatkih omenjenega medija naj bi Hatton posnifal sedem črtic kokaina, pred tem pa naj bi nekdanji dvakratni svetovni prvak v lahki velter kategoriji po verzijah IBF in IBO več kot deset ur tudi popival. "Hatton potrebuje pomoč, in to hitro, če ne, se bo ubil,“ je dejal eden od njegovih prijateljev, ki je želel ostati neimenovan. Njegova želja je bila hitro uslišana, saj je boksar že v ponedeljek obiskal kliniko za zdravljenje od alkohola. Hattonov tiskovni predstavnik Max Clifford je ob tem dejal, da so zdravniki potrdili, da ima njegov varovanec težave z alkoholom, medtem ko naj bi se droga v njegovem življenju pojavila šele pred časom in naj ne bi bila problem.

Izgubil le proti Mayweatherju in Pacquiau
Hatton ima v svoji statistiki zapisanih 45 zmag in le dva poraza. Kot smo že zapisali, je nekdanji dvakratni svetovni prvak v lahki velter kategoriji po verzijah IBF in IBO. Leta 2007 se je odločil, da prestopi v velter kategorijo. Med velteraši je takoj doživel prvi poraz v svoji karieri, ki mu ga je zadal do danes še neporaženi Američan Floyd Mayweather (tehnični knock-out v deseti rundi). Hatton se je po porazu vrnil v lahko velter kategorijo in po dveh zmagah maja leta 2009 zabeležil še drugi poraz proti drugemu velikanu boksa Filipincu Mannyju Pacquiau (knock-out v drugi rundi). Po borbi s Pacquiaom se Hatton ni več vrnil v ring. Kljub nekaterim govoricam, da se namerava vrniti, pa sodeč po njegovih zadnjih vragolijah, od tega ne bo nič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.