Haye razkazoval zlomljeni mezinec

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vladimir Kličko in David Haye sta uprizorila čudovit boksarski spektakel, Ukrajinec pa je – po točkah in 12 rundah – poskrbel, da pasovi še vedno ostajajo v družini. David Haye je kar na tiskovni konferenci stopil na mizo in pokazal svoj zlomljeni mezinec na nogi. Na spodnji povezavi ne spreglejte obsežne galerije z dvoboja.
Oglej si celoten članek

"Seveda bi rad proslavil jubilejni 50. nokavt," je dejal 35-letni zmagovalec Vladimir Kličko, ki pa se še vedno ni mogel sprijazniti z ošabnim obnašanjem Davida Haya pred dvobojem: "Menim, da s tem ni pokazal spoštovanja do navijačev in boksa. Borba je povedala vse." Skupaj z bratom imata zdaj osupljivo zbirko naslovov – WBA, WBC, WBO, IBF in IBO. "Izpolnila sva svoje sanje in si nadela najuglednejše pasove v težki kategoriji. Mislim, da sva brez dvoma prvaka težke kategorije," je bil zadovoljen Vladimir.

Haye je sicer čestital nasprotniku, a takoj našel delno opravičilo za poraz. "Pred tremi tedni sem si zlomil prst na nogi, a tega nisem povedal nikomur," je dejal Britanec, ki je prišel v ring odet v nekaj, kar je bilo na las podobno foliji za peko, in v dokaz na tiskovni konferenci (!) stopil na mizo ter pokazal svoj poškodovani mezinec: "Pred dvobojem sem vzel protibolečinske tablete, nisem mogel prav uporabljati desne noge. Bilo je prav frustrirajoče."

Vseeno je Haye takoj dodal izjavico, s katero se je želel prikupiti navijačem: "Seveda pa nisem želel izpustiti dvoboja pred toliko gledalci, ki so kupili drage vstopnice." Nato se je Britanec vrnil h komentarju dvoboja. "Nisem padel, nisem bil poškodovan in mislim, da sem dokazal, da sem res dober boksar. Kličko je več kot 13 kilogramov težji od mene in zadel me je z nekaj svojimi najboljšimi udarci," je dejal pred dvobojem rahlo blebetavi Haye in še enkrat pohvalil Klička za njegovo borbo ter – kakopak – izrazil zgražanje nad sodniki.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.