Helena Seger - lepotica, ki je očarala Ibro

Foto: Reuters helena seger Foto: Reuters helena seger Foto: Reuters helena seger Foto: Reuters helena seger Foto: EPA helena seger
Tole je Helena Seger, boljša polovica novega napadalca PSG Zlatana Ibrahimovića. Nekdanja igralka je sicer 11 let starejša od Ibre, ki mu je povila dva sina.
Oglej si celoten članek

Plavolasa Helena Seger je postavna (kmalu) 42-letnica, ki je nekdaj igrala v eni od švedskih mladinskih serij, nato nastopala v TV-oglasih, v zadnjem času pa se ukvarja z marketingom. Že v mladosti jo je privlačil šport. Tako kot Ibrahimović je namreč tudi ona v mladosti igrala nogomet in plesala. Enemu najbolj kontroverznih nogometašev na svetu je povila dva sina. Maximilian bo septembra dopolnil šest let, Vincent pa je upihnil štiri svečke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:42 17. Avgust 2012.

    Ibro bo oktobra star 31 let, tale deklina pa pravte, da bo kmalu stara 42 let. 9 let razlike? kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.