Heninova še naprej vodi

Foto: Žurnal24 Justine Henin 2 - AFP - main
Ker so najboljše teniške igralke sveta že pred časom končale sezono, med najboljšimi na lestvici WTA v minulem tednu ni prišlo do sprememb. Na vrhu ostaja Justine Henin.
Oglej si celoten članek
 

Lestvica WTA

1. J. Henin (BEL) 6155 točk
2. S. Kuznjecova (RUS) 3725
3. J. Janković (SRB) 3475
...
26. K. Srebotnik  961
135. A. Klepač 260
194. M. Zec Peškirič 151
352. P. Hercog 59

Ker so najboljše teniške igralke sveta že pred časom končale sezono, med najboljšimi na lestvici WTA v minulem tednu ni prišlo do sprememb. V vodstvu je Belgijka Justine Henin pred Rusinjo Svetlano Kuznjecovo in Srbkinjo Jeleno Janković, najboljša Slovenka Katarina Srebotnik pa ostaja na 26. mestu. Ob Srebotnikovi je na 135. mestu ostala druga slovenska igralka Andreja Klepač, Maša Zec Peškirič je 194., Polona Hercog pa je zdrsnila za pet mest in je zdaj na 352. mestu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.