Henry: Po 20 letih čas za slovo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry je sklenil kariero poklicnega nogometaša.
Oglej si celoten članek

"Po 20 letih igre sem se odločil, da preneham s poklicnim nogometom," je 37-letni napadalec v torek zapisal na svojem Facebook profilu in pristavil, da je napočil trenutek za drugačno kariero. Thierry Henry se bo vrnil v London in delal za televizijo Sky Sports.

V karieri je Henry igral za AS Monaco, torinski Juventus, londonski Arsenal, katalonskega velikana Barcelono in nazadnje čez lužo za New York Red Bulls. S francosko reprezentanco se je Henry leta 1998 veselil naslova svetovnih prvakov in dve leti kasneje tudi pokala za najboljšo ekipo Evrope.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.