Henry se vrača v New York

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Thierry Henry je v soboto najverjetneje že zabil svoj zadnji zadetek za Arsenal. Čez teden dni se namreč vrača v svoj matični klub.
Oglej si celoten članek

Thierry Henry naj bi se 17. februarja vrnil k ekipi New York Red Bulls, ki ga je v preteklem mesecu posodila njegovemu nekdanjemu klubu Arsenalu. Francoz je v tem času spisal lepo zgodbo, saj je na prvi tekmi po povratku v London odločil tekmo FA pokala proti Leedsu, v soboto pa postavil še piko na i k visoki prvenstveni zmagi topničarjev nad Blackburnom (7:1). Tako je igralec, ki že ima spomenik pred stadionom, na Emirates Stadiumu zabil še svoj 227. in 228. gol v dresu londonskega kluba.

Čeprav je obstajala možnost, da do konca meseca ostane v Arsenalu, se to ne bo zgodilo. "Ko sem se pogovarjal z njim, mi je dejal, da se 17. februarja zagotovo vrača," je takšna namigovanja zavrnil trener Red Bullsov Hans Backe in dodal: "Slišim le govorice o podaljšanju posoje, a Arsenal nas ni kontaktiral na to temo."

Henry naj bi tako izpustil tudi veliki severnolondonski dvoboj med Arsenalom in Tottenhamom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.