Henry v New York

Foto: Žurnal24
Ameriška nogometna liga MLS in moštvo New York Red Bulls so dobili zvenečo okrepitev. Nogometaše iz velikega jabolka bo okrepil francoski zvezdnik Thierry Henry.
Oglej si celoten članek

Novico je ameriški tiskovni agenciji AP razkril prijatelj Thierryja Henryja, sicer košarkarski zvezdnik NBA moštva Phoenix Suns Steve Nash.

Pri New York Red Bull so že sklicali novinarsko konferenco, ki bo v četrtek, na njen pa bodo predstavili novega zvezdnika, ki bo okrepil ekipo. Govorice o prestopu francoskega reprezentanta so krožile že dalj časa, menedžer ekipe Erik Soler pa je v zvezi s tem povedal, da imena odmevne okrepitve ne more razkriti, ker pod dogovorjenim sodelovanjem manjka še zadnje dejanje - podpis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.