Hercogova brez možnosti

Foto: Epa polona hercog
Hitro slovo najboljše slovenske teniške igralke.
Oglej si celoten članek

Po dveh zmagah v kvalifikacijah je najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog pokleknila v prvem krogu glavnega turnirja z nagradnim skladom 7,9 milijone dolarjev v Miamiju. Nemka Andrea Petkovic jo je premagala s 6:2 in 6:0.

Foto: Epa polona hercog

Sedemindvajsetletna Mariborčanka je za dve kvalifikacijski zmagi prejela dobrih 15.000 dolarjev in trideset točk za lestvico WTA, s katerimi bo za nekaj mest izboljšala njeno trenutno 86. pozicijo.

V Miamiju, ki sodi med največje turnirju v koledarju, bo med posamezniki nastopil še Aljaž Bedene, v dvojicah pa Andreja Klepač in Katarina Srebotnik.

Za presenečenje dneva je poskrbela 20-letna Japonka Naomi Osaka, ki je po zmagoslavju na prejšnjem turnirju v Indian Wellsu v prvem krogu izločila 23-kratno zmagovalko grand slamov domačinko Sereno Williams s 6:3 in 6:2.

Kazen na obzorju Tega si tudi Serena ne more privoščiti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.