Hercogova brez nastopa v Parizu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Polona Hercog ne bo nastopila na drugem grand slamu sezone v Parizu, saj jo je v drugem kolu kvalifikacij premagala Američanka Grace Min. Podobna usoda je doletele Tadejo Majerič, ki je morala priznati premoč Argentinki Pauli Ormaecheo.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralki Polona Hercog in Tadeja Majerič sta izgubili v 2. krogu kvalifikacij za nastop na letošnjem drugem turnirju za grand slam v Parizu. Za Hercogovo je bila usodna Američanka Grace Min, ki je po uri in treh minutah zmagala s 6:1 in 6:2, Majeričevo pa je po uri in devetih minutah ugnala Argentinka Paula Ormaechea s 6:3 in 6:3.

Hercogova je v prvem krogu kvalifikacij za odprto prvenstvo Francije v Parizu s 3:6, 6:1 in 6:3 odpravila Hrvatico Ajlo Tomljanović, Majeričeva pa je bila s 6:4 in 6:3 boljša od Argentinke Marie Irigoyen. Glavni turnir Rolanda Garrosa se bo začel v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.