Hercogova in Bedene naprej

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Polona Hercog je uspešno začela nastope na turnirju WTA v Shenzhenu. Aljaž Bedene se je uvrstil v glavni del turnirja v indijskem Chennaiju.
Oglej si celoten članek

 

Slovenska igralka Polona Hercog se bo v drugem krogu pomerila s Kitajko Saisai Zheng, ki je s 7:5, 5:7 in 6:1 izločila še eno romunsko predstavnico Alexandro Dulgheru.

Bedene spet ugnal domačina

Petindvajsetletni Ljubljančan Aljaž Bedene, trenutno 156. igralec sveta, je v tretjem krogu kvalifikacij, v katerih je bil tretji nosilec, še tretjič zaporedoma premagal domačega igralca, tokrat je bil s 6:0 in 6:4 boljši od Vinayaka Sharme Kaze. Na turnirju z nagradnim skladom 458.400 ameriških dolarjev bo prvi nosilec Švicar Stanislas Wavrinka.

Shenzhen, WTA, 1. krog::

Polona Hercog (Slo) : Monica Niculescu (Rom/7) 6:1, 7:5.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.