Hercogova izpadla proti Erranijevi

Foto: EPA
Foto: EPA
Polona Hercog je na turnirju v Cincinnatiju nastope končala v drugem krogu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je bila Polona Hercog uspešna v kvalifikacijah, v prvem krogu pa presenetljivo izločila 19. igralko sveta Slovakinjo Dominiko Cibulkovo, je v drugem krogu klonila proti šesti nosilki Italijanki Sari Errani.

Erranijeva, šesta igralka s svetovne lestvice WTA, je danes z obilico težav šele po treh nizih izločila dobro razpoloženo Slovenko, ki se vrača po poškodbi. Italijanka je dobila prvi niz s 6:4, v drugem je bila s 7:5 boljša Hercogova, 102. igralka z zadnje jakostne lestvice, ki je tako dvoboj prevesila v odločilni tretji niz.

Popustila čisto na koncu

Štajerka se je tudi v tretjem nizu dobro upirala izkušeni Italijanki, držala korak z njo še do 4:4, nato pa je Erranijeva dobila dve igri zapored in se skupno po dveh urah in 21 minutah igre veselila zmage proti Hercogovi, ki je v Cincinnatiju nastopala s posebnim povabilom prirediteljev.

WTA, Cincinnati (2,37 mio USD), 2. krog:

Sara Errani (Ita/6) : Polona Hercog (Slo) 6:4, 5:7, 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.