Hercogova izpadla v prvem krogu

Foto: EPA
Foto: EPA
Čehinja Karolina Pliškova, 22. igralca lestvice WTA, je v prvem krogu teniškega turnirja v Sydneyju v dveh nizih s 6:4 in 6:4 ugnala najboljšo slovensko igralko Polono Hercog.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletna Čehinja Karolina Pliškova je za zmago potrebovala uro in devet minut. To je bil šele tretji dvoboj med tema igralkama.

Lani je Polona Hercog dobila obračun v Pekingu, Pliškova pa v Hongkongu. Težje delo Čehinjo čaka v nadaljevanju turnirja, kjer se bo pomerila s prvo nosilko Romunko Simono Halep.

WTA Sydney: 1. krog:

Karolina Pliškova (Češ) : Polona Hercog (Slo) 6:4, 6:4;

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.