Hercogova nemočna proti Wozniackijevi

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav Caroline Wozniacki ni v svoji najboljši formi, pa je v drugem kolu New Havna zlahka premagala Polono Hercog. Po vsega uri igre je v Winston-Salemu izpadel tudi Blaž Kavčič.
Oglej si celoten članek

Polona Hercog je morala v drugem kolu turnirja v New Havnu z nagradnim skladom 618 tisoč ameriških dolarjev priznati premoč prvemu loparju na ženski jakostni lestvici WTA, Danki Caroline Wozniacki. Slednja je bila od Mariborčanke po vsega 73 minutah igre boljša s 6:3 in 6:0. "V prvem nizu sva bili zelo izenačeni, imela sem veliko priložnosti v igrah na njen servis, ampak mi jih ni uspelo izkoristiti, saj je igrala zelo zanesljivo brez napak, tudi kadar sem sama igrala napadalno. Bilo je nekaj zelo tesnih iger in na žalost mi ni uspelo obdržati servisa v prvem nizu. V drugem sem začela malo počasneje, saj se je poznala utrujenost z včerajšnje tekme s Petrovo. Nisem imela lahkega žreba, ampak s tem si samo pridobivam izkušnje. Zadovoljna sem z zmago v prvem krogu in z odigranim prvim nizom v drugem krogu," je iz New Havna sporočila Hercogova.


"Vsekakor sem igralka, ki rada igra, in kadar je za mano že nekaj dvobojev, igram vse bolje. Lepo je, da sem lahko znova na tem turnirju in da sem vknjižila zmago,"
pa je po dvoboju dejala Wozniackijeva, ki jo je s tribun spremljal tudi fant, golfist Rory McIlroy.

Za presenečenja kola je poskrbela Rusinja Jelena Vesnina, ki je s 6:4, 2:6, 6:4 premagala finalistko minulega turnirja v Cincinnatiju Srbkinjo Jeleno Janković.

New Haven WTA, 2. kolo:

Caroline Wozniacki (Dan/1) : Polona Hercog (Slo) 6:3, 6:0.

Winston-Salem, ATP, 2. kolo:

Santiago Giraldo (Kol/15) : Blaž Kavčič (Slo) 6:2, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.