Hercogova premagala eno najboljših na svetu

Foto: Epa
Foto: Epa
Mariborčanka je v "večnem mestu" preskočila tudi drugo oviro.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Polona Hercog je v drugem krogu turnirja WTA v Rimu z nagradnim skladom 1.692.169 evrov premagala peto nosilko, Nizozemko Kiki Bertens, s 6:4 in 6:4.

Karantena Teniška zvezdnica zgoraj brez: "Rekli so, da je to del protokola"

Devetindvajsetletna Mariborčanka, sicer 50. igralka sveta, je proti osmi z lestvice WTA odlično začela in v prvem nizu vodila že s 5:0, na koncu pa komaj izvlekla zmago s 6:4.

V drugem nizu je najprej Hercogova izgubila svoj servis in zaostala z 0:2, nato pa v peti in sedmi igri sama naredila "break" in povedla s 5:3. V deseti igri je še dobro odigrala na svoj servis in spet zmagala s 6:4.

V osmini finala Hercogovo čaka 19. igralka sveta, Čehinja Marketa Vondrousova.

Vojni zločinec Goreč navijač udaril po Đokoviću: "Kaj pa govoriš?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.