Hercogova ugnala 19. igralko sveta

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska tenisačica Polona Hercog je odlično začela turnir WTA v ameriškem Cincinnatiju.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog je z odliko opravila dvoboj prvega kroga turnirja WTA v Cincinnatiju z nagradnim skladom 2,37 milijona dolarjev. Po uspešnih kvalifikacijah je danes v prvem krogu po uri in 39 minutah s 6:2 in 6:4 premagala Slovakinjo Dominiko Cibulkovo, 19. z jakostne lestvice WTA.

Mariborčanka, na lestvici WTA na 102. mestu, v ZDA nastopa s posebnim povabilom organizatorja, je današnji dvoboj s precej višje rangirano Slovakinjo odlično začela, gladko dobila prvi niz, v drugem že vodila s 5:2 in imela servis, nato pa se je Cibulkova prebudila in Hercogovi nekoliko otežila delo. Tekmici sta se doslej pomerili trikrat, dvakrat je bila uspešnejša Slovakinja.

Mariborčanko v dvoboju drugega kroga čaka šestopostavljena Italijanka Sara Errani.

WTA, Cincinnati, 1. krog:

Polona Hercog (Slo) : Dominika Cibulkova (Slk) 6:2, 6:4
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.