Hercogova v glavnem žrebu prestižnega turnirja

Foto: EPA polona hercog wimbledon 2017
Slovenska teniška igralka si je izborila mesto na turnirja v Miamiju.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog je v drugem krogu kvalifikacij za prestižni turnir serije Premier Mandatory v Miamiju premagala Čehinjo Barboro Krejčikovo z izidom 6:4, 6:2.

V prvem krogu kvalifikacij je Mariborčanka, druga nosilka kvalifikacij, v ponedeljek premagala Kitajko Xiyu Wang s 6:4 in 6:2.

"Zelo sem vesela, da sem se kvalificirala na glavni turnir v Miamiju. Malo nervoze je bilo. Oddelala sem svoje. Upam, da bom v glavnem delu turnirja prikazala boljše igre. Veselim se že ponovno nastopiti v glavnem delu turnirja v Miamiju," je  povedala Hercogova.

Turnir v Miamiju ima nagradni sklad slabih osem milijonov ameriških dolarjev. Poraz v prvem krogu prinaša 15,610 dolarjev, uvrstitev v drugi krog pa je vredna dobrih 25 tisočakov. Zmagovalka bo bogatejša za 1,3 milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.