Hercogova v polfinalu

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Polona Hercog se je uvrstila v polfinale turnirja WTA v Bukarešti z nagradnim skladom 250.000 dolarjev.
Oglej si celoten članek

Najboljša Slovenka na lestvici WTA je v četrtfinalu turnirja v Bukarešti premagala Srbkinjo Aleksandro Krunić s 6:3 in 6:3, v soboto pa jo čaka dvoboja s Slovakinjo Anno Karolino Schmiedlovo. Ta je v četrtfinalu izločila Srbkinjo Aleksandro Krunić s 6:3 in 6:3.

Hercogova se je prvič v tej sezoni prebila v polfinale turnirja WTA. Na dosedanjih turnirjih ni bila najbolj uspešna, v Marseillu, Pragi, Katovicah, Monterreyju, Rio de Janeiru in Shenzhenu se je uvrstila v osmino finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.