Hercogova vendarle na OI

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz Mednarodne teniške zveze (ITF) je na slovensko zvezo prišla vesela novica za slovenski tenis.
Oglej si celoten članek

Zveza je najboljšo slovensko igralko Polono Hercog uvrstila v glavni žreb olimpijskega turnirja, kar pomeni, da bo postala 60. slovenska olimpijka za Rio de Janeiro.

Nastopila pa bo na svojih drugih olimpijskih igrah, pred štirimi leti je že bila v Londonu. V Rio bo dopotovala v naslednjih dneh.

Mohorič padel na treningu

V Braziliji pa so že tudi kolesarji, ki so imeli že prvi dan manjšo nezgodo na treningu. Matej Mohorič je zaradi neprevidnosti na neravni cesti Teresopolisa padel in si poškodoval komolec.

Poškodba ni hujša, raztrganino so zdravniki zašili, tako da najbrž ne bo vplivala na olimpijski nastop Gorenjca, ki naj bi že danes normalno treniral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.